Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

All Eventos

Presentación del libro “La voz si que importa”

septiembre 22| 12:00 - 13:30 | Gratuito

Presentació del llibre “La voz sí que importa” de Isabel Villagar

Molta gent pensa que la veu és una cosa amb la qual vas nàixer i que no es pot canviar. Altres pensen que la veu no té cap importància en el desenvolupament professional i personal. Aquest llibre ha sigut escrit amb dos objectius bàsics: el primer, per a demostrar que la veu és molt important per a la majoria de professions (no només per a actors i locutors, sinó també per a venedors, directius, caps de projectes emprenedors, professorat i un llarg etcètera), i el segon,
per a ensenyar al lector a treballar la seua veu.
Encara que cada persona naix amb determinades característiques físiques, de la mateixa manera que pot treballar la seua silueta de cos, també pot treballar la seua veu perquè siga la millor eina d’èxit personal i professional.

Presentación del libro “La voz si que importa” de  Isabel Villagar

Mucha gente piensa que la voz es algo con lo que se nace y no se puede cambiar, Oros que no tiene ninguna importancia en el desarrollo profesional y personal. Este libro ha sido escrito con dos objetivos básicos: el primero, para demostrar que la voz es muy importante para la mayoría de las profesiones(no solo para actores y locutores, también para directivos, vendedores, jefes de proyecto, etc) y el segundo para enseñar al lector a trabajar su voz.

Aunque cada persona nace con unas determinadas características físicas. de la misma manera que se puede trabajar la silueta del cuerpo, también puede trabajar su voz para que sea la mejor herramienta de éxito personal  y profesional.

 

 

ads

Detalles

Fecha:
septiembre 22
Hora:
12:00 - 13:30
Precio:
Gratuito
Categorías del Evento:
,
Evento etiquetas:

Lugar

Librería Argot
C/ San Vicente, 16
Castellón, Castellón 12002 España
+ Google Map
Teléfono:
964 25 04 98