Cargando Eventos
  • Este evento ha pasado.

All Eventos

Exposición “Arquitectura y urbanismo en Castellón durante la Segunda República”

septiembre 26| 19:30 - octubre 26| 17:00 | Gratuito

Inauguració de «Arquitectura i Urbanisme a Castelló durant la Segona República»

El Castelló Republicà vol recuperar part d’un patrimoni material històric de la ciutat de Castelló: l’arquitectura i l’urbanisme dels anys 30 a la nostra ciutat en temps de la Segona República. Malgrat el pas de temps, la Guerra Civil i la dictadura franquista amb l’eliminació de qualsevol vestigi de la Segona Republica, i l’especulació urbanística, encara es conserven algunes empremtes d’aquella època. Les primeres recerques i itineraris del Castelló republicà van portar durant els anys 2013-
2014 a una primera mostra fotogràfica d’edificis públics i privats. En aquesta nova mostra que presentem hem ampliat el contingut fotogràfic i documental.

 

Inauguración de “Arquitectura y urbanismo en Castellón durante la Segunda República”

El Castellón republiano quiere recuperar parte de un patrimonio material histórico de la ciudad: la arquitectura y el urbanismo de los años 30 en nuestra ciudad en tiempos de la Segunda República. A pesar del paso del tiempo, la Guerra Civil y la dictadura franquista con la eliminación de cualquier vestigio de la Segunda República, y la especulación urbanística, aún se conservan algunas huellas de aquella época. Las primeras búsquedas e itinerarios del Castellón Republicano llevaron durante los años 2013-2014 a una primera muestra fotográfica de edificios públicos y privados. En esta nueva muestra que presentamos hemos ampliado el contenido fotográfico y documental.

 

ads

Detalles

Comienza:
septiembre 26| 19:30
Finaliza:
octubre 26| 17:00
Precio:
Gratuito
Categorías del Evento:
,
Evento etiquetas:
,

Organizador

Ajuntament de Castelló

Lugar

Museu d’Etnología Castelló
C/ Caballeros, 25
Castellón, Castellón 12001 España
+ Google Map